Els pastissers locals es mostren optimistes en la venda de tortell de Reis


  • Comparteix:

Arriba la cita gastronòmica més dolça per Reis / Font: ACN

Arriba la cita gastronòmica més dolça per Reis / Font: ACN

Els pastissers locals auguren una millora en les vendes de tortells de Reis respecte a l'any passat, tot i continuar venent peces més petites. El fet que el gruix de la campanya se centri en un dia festiu neguiteja els mestres pastissers consultats per Cugat.cat, que no saben com es repartiran les vendes.

El mestre pastisser Jaume Sàbat es mostra optimista respecte altres anys i afirma que la ciutadania ha encetat el 2014 amb més alegria i confiança. Sàbat espera mantenir el nivell de vendes de l'any passat o millorar-lo una mica.

Jaume Sàbat

Aquest any em sembla que comença amb més alegria que l'any passat. Per les vendes que hem tingut, sembla que la gent se sent més valenta aquest 2014.


El propietari dels forns de pa Turris, Xavier Barriga, ha qualificat d''incògnita' la venda de tortells de Reis d'enguany, tot i que les comandes van a bon ritme. El fet que els establiments hagin d'obrir en festiu és nou per a ells.

Xavier Barriga

Crec que serà més bo que l'any passat, per les comandes que tenim. Tenim una certa incògnita per saber què passar en caure en diumenge.


Els càlculs del sector apunten que cada família es gastarà de mitjana entre 18 i 30 euros i que el tortell tradicional de massapà serà el més venut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.