L'ONG Aasara prepara un sopar a Sant Cugat per donar a conèixer la seva tasca


  • Comparteix:

L'ONG Aasara centra la seva activitat a Mumbai, a l'Índia / Foto: Aasara

L'ONG Aasara centra la seva activitat a Mumbai, a l'Índia / Foto: Aasara

L'ONG Aasara, que es dedica a ajudar els nens dels carrers de l'Índia a través de centres de dia, ha organitzat un sopar a Sant Cugat per difondre la seva tasca i recaptar fons per millorar els seus projectes. La cita serà el 7 de juny al restaurant Món Secret amb un preu de 35 euros.

El darrer projecte de l'associació és un dispensari mòbil que cada dia es trasllada a un barri de barraques per subministrar medicaments i atendre els malalts, i que fa un any que funciona.

Precisament, per explicar la seva tasca fora de Barcelona, Aasara ha organitzat un sopar benèfic a la nostra ciutat al juny, que també servirà per recaptar fons per a l'ONG, tal com explica el seu membre, Lluís Durán.

Lluís Durán

La idea és donar a conèixer l'ONG Aasara més enllà de Barcelona i farem un sopar gràcies a un restaurant que ens cedeix les seves instal·lacions. Rebrem els guanys que sorgeixin del sopar.


Aasara ofereix classes d'alfabetització infantil, residències per a nens i nenes, centres de dia, programes de beques de batxillerat, i programes de suport a mares solteres i vídues, entre d'altres propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.