L'A.V del Monestir retreu a l'Ajuntament que no els doni suport per acollir l'Assemblea de la CONFAVC


  • Comparteix:

L'associació volia acollir la 20ª Assamblea.

L'associació volia acollir la 20ª Assamblea.

L'Associació de Veïns del Monestir ha decidit retirar la seva candidatura per acollir la vintena assemblea de la Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya (CONFAVC). La Junta de l'associació s'ha vist obligada a prendre aquesta decisió, diuen, després que l'Ajuntament no hagi fet oficial el seu compromís per tirar endavant la iniciativa que, per prosperar, necessita el recolzament del consistori.

Els veïns asseguren que tot i que en un primer moment l'Ajuntament es va mostrar obert a recolzar la candidatura de la ciutat per acollir l'assemblea d'aquest any de la CONFAVC, finalment, no ha concretat les ajudes que l'Associació de Veïns necessitava per presentar una candidatura amb cara i ulls. A banda del compromís de l'Associació, calia comptar amb una sèrie de recursos municipals, bàsicament equipaments, que l'Ajuntament no s'ha compromès a prestar.

Jordi Molgó

L'Ajuntament no ens ha dit que no, però a l'hora de concretar el seu compromís ha mostrat molta fredor.


A última hora, l'Associació de Veïns de Santa Coloma de Gramanet, que sí que ha comptat amb el suport del seu Ajuntament, ha tirat endavant la seva candidatura i això ha obligat els santcugatencs a fer-se enrere. Des de l'Associació, Jordi Molgó lamenta que l'Ajuntament hagi deixat passar aquesta oportunitat perquè, segons diu, es tracta d'un esdeveniment que aplega molta gent de diferents punts de Catalunya i això hagués servit per projectar la ciutat.

Jordi Molgó

Ens sap greu perquè ens feia il·lusió que Sant Cugat acollís una reunió com aquesta que mou molta gent d'arreu de Catalunya.


Malgrat tot, la Junta d'Associació de Veïns ha anunciat la seva intenció de tornar a presentar la seva candidatura per l'assemblea del 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.