L'experiència local en l'agroecologia escolar queda recollida en un llibre


  • Comparteix:

Els responsables del llibre, als estudis de Cugat.cat

Els responsables del llibre, als estudis de Cugat.cat

Un llibre recull l'experiència de les activitats agroecològiques que s'han dut a terme a les escoles de la ciutat en els darrers anys. Aquestes activitats formen part del Pla de Dinamització Educativa (PDE) i han estat impartides per educadors ambientals de les entitats Argelaga i l'Ortiga.

El llibre és en format PDF i es pot aconseguir a través de la web Agroecologiaescolar.wordpress.com i proposa un seguit d'actuacions per aprendre a treballar un hort i difondre els valors de l'alimentació ecològica i de proximitat. La coordinadora del treball, Melani Márquez, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons-Matins en Xarxa' que el criteri seguit a l'hora de triar les propostes incloses és que puguin ser exemple perquè altres municipis adoptin aquesta pràctica a partir de l'experiència santcugatenca.

Melani Márquez

El nostre objectiu és escollir una activitat que servís d'inspiració per a altres municipis.


El llibre s'estructura en una part d'introducció a l'agroecologia escolar on explica quins són els objectius i la manera de treballar-la a partir del bagatge acumulat a la ciutat. La segona part del treball es dedica a set exemples concrets d'aplicacions pràctiques d'aquesta matèria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.