El Consell de Joves fa un pas més en la seva constitució amb estatuts inclusius


  • Comparteix:

El Consell de Joves vol que sigui inclusiu

El Consell de Joves vol que sigui inclusiu

El Consell de Joves ha fet un pas més en el procés cap a la seva constitució i ha debatut aquest dimarts sobre la base dels futurs estatuts de l'organisme que volen integrar tothom i que siguin el màxim de transversals possibles. L'òrgan de participació, format per més d'una vintena d'entitats, té previst reunir-se amb l'Ajuntament per marcar el full de ruta del Pla Local de Joventut.

Organitzar les actuacions del Consell de Joves, participar en la redacció del Pla Local de Joventut i avançar en els estatuts són alguns dels objectius que s'ha proposat l'organisme després de la trobada d'aquest dimarts. La membre Alba Gordó ha explicat que volen redactar uns estatuts que siguin oberts i que integrin tothom.

Alba Gordó

Han de ser uns estatuts molt oberts per aconseguir que s'hi sumi tothom, és molt inicial. Que siguin molt transversals i on tothom s'hi pugui sentir còmode.


La trobada també va servir per crear la comissió gestora temporal que coordina el grup a l'espera de la constitució del Consell de Joves. Aquest grup de treball està format per Àlex Fouquet, Alba Gordó i Pol Moragas. La propera reunió tindrà lloc el mes vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.