Els Mossos detenen un lladre a qui s'imputen furts a empreses de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han detingut el lladre a finals de gener

Els Mossos d'Esquadra han detingut el lladre a finals de gener

Els Mossos d'Esquadra van detenir a finals de gener un home al qual s'imputen diversos furts i robatoris a empreses de Sant Cugat. Els fets van tenir lloc al desembre, quan es van denunciar dos furts i un robatori a diferents empreses del nostre municipi.

L'autor dels robatoris s'havia emportat ordinadors portàtils de marques de telecomunicacions i 10 fotografies emmarcades d'una reconeguda fotògrafa. Les imatges estaven exposades en un hotel de la localitat i estaven valorades en 10.000 euros. Els agents van iniciar una investigació que va culminar amb la localització a Sabadell del presumpte autor material dels fets i la seva detenció.

Una vegada detingut, els investigadors van sol·licitar al jutjat l'entrada i perquisició al domicili del presumpte lladre amb l'objectiu de continuar la recerca dels objectes sostrets. El registre es va dur a terme el 23 de gener i es van poder recuperar les 10 fotografies denunciades, dos quadres que van ser sostrets en una galeria d'art de Sabadell, un llibre original d'una rèplica del Quixot datat del 1880 sostret a la biblioteca de la cocapital vallesana, dos llibres més i 10 tampons d'una empresa d'assegurances sabadellenca.

El detingut s'ha pogut relacionar amb altres furts i robatoris comesos a Sabadell i Barcelona. El 'modus operandi' de l'autor consistia a aprofitar les seves habilitats socials per entrar a les empreses de manera que ningú no sospités d'ell, com si es tractés d'una visita o d'un treballador més. Fins i tot havia interactuat amb empleats de les empreses sense aixecar sospites. Una vegada dins, agafava els objectes de valor dels seu interès i els ficava en un maletí de cuir i sortia per la porta principal amb total normalitat.

El detingut té més de vuit antecedents de diferents cossos policials per delictes contra el patrimoni i ja havia estat a presó. El detingut està ara en llibertat amb càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.