El santcugatenc Josep Vergés es presenta com a candidat a secretari general d'Òmnium Cultural


  • Comparteix:

Josep Vergés ja va perdre les eleccions a la presidència d'Òmnium.

Josep Vergés ja va perdre les eleccions a la presidència d'Òmnium.

El santcugatenc Josep Vergés ha decidit presentar la seva candidatura per ocupar el càrrec de secretari general d'Òmnium Cultural després d'haver perdut les eleccions a la presidència de l'entitat. Vergés basa la seva candidatura en la necessitat de renovar Òmnium i critica durament la gestió de l'actual president, Jordi Porta ja que assegura que està enfonsant l'entitat centenària.

Josep Vergés fa una crida a tos els socis d'Òmnium Cultural perquè el proper 20 de març participin en les eleccions a la secretaria general d'aquesta societat cultural. Segons afirma, ell representa l'única opció liberal que pot garantir el funcionament democràtic d'una institució que, segons diu, es troba en una situació molt crítica. El candidat santcugatenc ha criticat durament la gestió de l'actual president, Jordi Porta, que, segons assegura, prescindeix de la veu del soci i actua despòticament.

Josep Vergés

El que ha de fer un secretari general és evitar que s'esfonsi un símbol tan important per Catalunya com és Òmnium.


Un dels eixos fonamentals de la candidatura de Josep Vergés és un manifest per a la independència de Catalunya. Segons Vergés, la independència és l'única via per posar fi als greuges que pateix el país.

Josep Vergés

Madrid ens roba cada any 4.000 euros a cada família catalana. Tots els espanyols viuen gràcies als impostos que paguem els catalans.


Actualment, Òmnium Cultural compta amb 14.700 socis i, en l'últim any, n'ha perdut prop de 1.000 i les darreres elecccions a la presidència van comptar amb una participació del 30% de socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.