Ensenyament preveu augmentar línies de secundària el curs 2016-2017


Temes relacionats

Tret de sortida al període de preinscripció escolar amb 13.112 places (11/mar/14)


  • Comparteix:

Imatge de l'Institut Leonardo da Vinci / Foto: Santcugat.cat

Imatge de l'Institut Leonardo da Vinci / Foto: Santcugat.cat

La planificació actual del departament d'Ensenyament preveu que caldrà augmentar les línies de secundària a la ciutat de cara al curs 2016-2017 per fer front a la demanda. Així ho ha avançat a Cugat.cat el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental, Lluís Baulenas, que ha assegurat que amb els quatre instituts locals i les escoles concertades es podrà donar resposta a les necessitats educatives els dos propers cursos.

Inicialment la previsió era augmentar les línies de secundària d'aquí a dos cursos, però el departament d'Ensenyament creu que aquesta ampliació no serà necessària fins al curs 2016-2017. Tot i que es tracta d'una previsió, el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental, Lluís Baulenas, ha explicat que la decisió es prendrà en l'últim moment.

Lluís Baulenas

Pot ser que la població es mantingui, devalli o que creixi. Hem de tenir tots els escenaris oberts i prendre la decisió en l'úlitm moment, però per al curs 2016-2017 preveiem més línies de secundàries.


Baulenas preveu que amb els quatre instituts locals i les escoles concertades es pugui absorbir la demanda de secundària durant els dos cursos vinents.

De moment, Sant Cugat tindrà 13.112 places d'ensenyament públic i concertat per al curs 2014-2015, un 1'36% menys que el curs anterior. Les preinscripcions a infantil, primària i secundària ja estan obertes, i les famílies amb infants que hagin de començar P3, primer de primària i primer d'ESO tenen fins al 21 de març per triar el centre on volen que els seus fills estudiïn. La resta d'alumnes només haurà de confirmar el centre on ja estan matriculats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.