Sant Cugat activa les mesures de prevenció contra els incendis


  • Comparteix:

Les mesures són vigents fins al 15 d'octubre / Foto: ADF

Les mesures són vigents fins al 15 d'octubre / Foto: ADF

Les mesures de prevenció d'incendis estaran actives fins al 15 d'octubre amb l'objectiu d'evitar qualsevol foc davant l'augment del risc. De fet, Sant Cugat està considerat un municipi amb alt risc d'incendi forestal i per això des d'aquest dissabte està prohibit fer foc.

La campanya inclou diverses restriccions amb l'objectiu de prevenir els incendis. En aquest sentit, queda completament prohibit encendre foc per a qualsevol activitat en terrenys forestals i en un perímetre de 500 metres sense autorització expressa.

D'aquesta manera, també queda restringit cremar restes forestals i llançar objectes encesos de qualsevol mena com coets, globus i focs d'artifici.

Queden exclosos de la prohibició, la utilització de fogons de gas i de barbacoes d'obra amb mataguspires dins les àrees d'acampada o a les parcel·les de les urbanitzacions. Tot i així, la conselleria de Medi Ambient pot autoritzar determinades activitats o treballs de manera extraordinària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.