El 'Sant Cugat a Fons' emet un especial des de la plaça d'Octavià aquest Sant Jordi


  • Comparteix:

El magazín torna a plaça d'Octavià

El magazín torna a plaça d'Octavià

El magazín 'Sant Cugat a Fons - Matins en Xarxa' s'emet aquest dimecres des de la plaça d'Octavià per seguir el Sant Jordi envoltats de llibres i roses. El programa manté el seu horari habitual però adapta els seus continguts a l'ocasió i comptarà amb la presència d'experts del món de les lletres i actuacions musicals en directe.

Com sempre, el programa arrancarà a les deu del matí després del butlletí informatiu. La directora de la biblioteca Central Gabriel Ferrater, Pepa Forn, el filòleg Jordi Van Campen i els llibreters Ferran Pontón i Diana Riba faran les seves recomanacions literàries en aquesta primera hora de programa. Aquest primer apartat es complementarà amb connexions des de diferents punts de la plaça d'Octavià per conèixer com comença la jornada per a floristes, llibreters i santcugatencs. Alba Llibre, a la veu, i Rafa Ortiz, a la guitarra, posaran la música d'aquesta primera hora de programa.

Un dels responsables del magazín, Sergio Morales, ha explicat que la intenció és obrir l'espai a la participació i que tothom pugui explicar com viu Sant Jordi.

Tall Sergio

Tonem a sortir al carrer per veure com se celebra aquest Sant Jordi. Tothom podrà dir-hi la seva, tindrem col·laboradors especials, connexions i música en directe.


La segona hora combinarà cinema i literatura de la mà dels crítics Àngel Comas i Eduard Jener. Un nou recorregut per la plaça oferirà el desenvolupament de la diada i els CrazyCmos posaran el ritme amb una actuació acústica en directe. La recta final del programa servirà per donar a conèixer els guanyadors del concurs literari organitzat per Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.