L'Ajuntament destinarà 242.000 euros a la subvenció d'activitats d'entitats


  • Comparteix:

L'entitats sardanista és la que rep la subvenció més alta

L'entitats sardanista és la que rep la subvenció més alta

La Junta de Govern Local ha aprovat atorgar un total de 242.000 euros al foment de projectes i activitats d'entitats santcugatenques durant el 2014. El gruix del pressupost es destinarà a entitats de cultura i joventut, que rebran un total de 130.000 euros. Les segueixen els clubs esportius, que en rebran 90.000, i les associacions d'interès social, que n'obtindran 22.540.

Les subvencions que s'han aprovat atorgar a les entitats durant el 2014 estan adreçades a activitats concretes i, per tant, queden excloses d'aquest pressupost les ajudes que l'Ajuntament dóna a entitats dins de convenis més amplis, com els que tenen signats amb Càritas o la Unipau, entre d'altres.

Les subvencions s'han donat a aquells projectes que complien amb els criteris aprovats per a la convocatòria de referència i s'han desestimat els que no s'ajustaven a les bases generals, segons el consistori. Els requisits per accedir a les subvencions eren que l'activitat es fes a la ciutat i que el seu interès públic estigués relacionat amb les competències de l'Ajuntament.

Tot i així, s'han desestimat algunes peticions de subvencions per a activitats que, finalment, seran incloses en la programació de la Xarxa de Centres Culturals i Polivalents (XCCP), com és el cas d'iniciatives que tiraran endavant el Cor Gospel Sant Cugat, Platea o les Xandrines, entre d'altres. En aquest sentit, hi ha altres projectes que no rebran subvenció però sí es podran portar a terme perquè s'inclouran en les partides del pressupost del Pla de Barris. Són les que fan referència a entitats de les Planes.

Subvencions més destacades d'entitats d'interès social, cultura i joventut

- Entitat Sardanista: 17.000 euros.

- Joventuts Musicals: 15.000 euros.

- Aula de So: 15.000 euros.

- Associació de Veïns Mas Gener: 10.745 euros.

- Camerata Sant Cugat: 6.200 euros.

- Jazz en viu: 6.000 euros.

- Coordinadora d'entitats Barraques: 6.000 euros.

- Assadegam: 3.000 euros.

- Fundació Federica Cerdà: 3.000 euros.

- Jeroni de Moragas: 2.700 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.