Sant Cugat tindrà una sala de concerts i assaigs en el termini de dos anys


  • Comparteix:

El projecte preveu que consti de sala concerts, bucs d'assaig i un estudi de gravació.

El projecte preveu que consti de sala concerts, bucs d'assaig i un estudi de gravació.

El projecte per construir una sala de concerts i bucs d'assaig per als grups de música juvenils de Sant Cugat quedarà definit en el decurs d'aquest any. Tots els partits del consistori han aprovat la moció presentada pel PSC, i que preveu que les obres comencin, com a màxim, en dos anys.

La proposta elaborada pel PSC respon a la demanda que, al ple de febrer, van fer alguns dels grups de música de la ciutat com ara Dissidència Sònica per aconseguir uns locals adequats per assajar, actuar i donar-se a conèixer. Encara que la construcció de la Sala de Concerts és un dels punts del pacte de govern entre CiU i Esquerra, des del grup socialista s'assegura que cal una moció per refermar el projecte. Així ho ha dit la regidora del PSC Aintzane Conesa:

Aintzane Conesa

Els joves no confien en la lletra d'aquest pacte, després d'anys de no comptar amb polítiques de joventut


L'equip de govern ha acceptat la moció, tot i que ha ampliat en tres mesos el període de redacció del projecte i ha retirat un punt de la proposta inicial, on es deia que el nou local l'hauran de gestionar els propis joves. Com a resposta d'una pregunta del grup local 'Dissidència sònica', el regidor de joventut, Toni Ramon, ha puntualitzat que aquest punt s'ha retirat de l'acord perquè encara s'ha d'estudiar quina és la opció més viable:

Toni Ramón

No hem aprovat que sigui un centre auto-gestionat perquè aquesta opció s'haurà de debatre i estudiar amb els joves i la resta de partits


El grup Dissidència sònica també ha demanat una solució provisional pels bucs d'assaig, mentre no es construeixi la nova sala, perquè actualment no poden utilitzar els espais de la Casa de Cultura. Sobre aquest punt, Toni Ramon ha anunciat que es buscarà una alternativa provisional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.