La biblioteca de Valldoreix amplia l'horari per als estudiants


  • Comparteix:

L'aula d'estudi de la biblioteca / Foto: EMD

L'aula d'estudi de la biblioteca / Foto: EMD

La biblioteca de Valldoreix ampliarà els seus horaris des del 19 de maig fins al 19 de juny per donar resposta a la demanda d'hores d'estudi per a la preparació dels exàmens de final de curs. Durant aquest període la biblioteca romandrà oberta al públic en horari nocturn fins que acabi el període d'exàmens finals.

Aquest servei complementari ampliarà el servei fins les dotze de la nit de dilluns a divendres, i mentre es presti aquest servei no hi haurà el servei de préstec de llibres.

L'horari d'aula d'estudi nocturn es complementarà amb l'horari normal d'atenció al públic de l'equipament cultural, que manté el seu servei amb el mateix horari de sempre.

Per tant, els nous horaris seran els dilluns de dos quarts d'onze a la una del migdia i de les cinc de la tarda a les dotze de la nit. De dimarts a divendres la biblioteca obrirà de deu del mati a la una del migdia i de cinc de la tarda a dotze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.