El Memorial MVM premia avui els millors treballs de recerca de batxillerat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Manuel Vázquez Montalbán / Foto: Gencat

Imatge d'arxiu de Manuel Vázquez Montalbán / Foto: Gencat

La comissió del Memorial Manuel Vázquez Montalbán (MMVM) entrega aquest dijous els premis als millors treballs de recerca de batxillerat. Durant l'acte, que tindrà lloc a les set de la tarda al Casal TorreBlanca, també es presentarà l'edició del treball guanyador de la convocatòria anterior 'Millor amb xantana?'.

La 9a edició del Premi de Treballs de Recerca de batxillerat Manuel Vázquez Montalbán distingirà un treball guanyador i quatre accèssits als autors dels treballs finalistes. A més, el jurat també concedeix el Premi Joan Auladell al millor treball de temàtica local, dotat pel Grup d'Estudis Locals (GEL). Els 75 alumnes que s'han presentat al guardó enguany rebran un obsequi.

Està previst que durant l'acte intervinguin la presidenta del jurat, Raquel González; la regidora d'Educació, Esther Salat, i el president de la coordinadora d'AMPA, Amadeu Pi.

A més, es presentarà l'edició del treball guanyador de l'anterior convocatòria 'Millor amb xantana?', d'Alba Serrano. La dotació i publicació d'aquest premi compta amb el suport de l'Ajuntament, de les AMPA dels centres públics de secundària i dels adherits al Memorial Manuel Vázquez Montalbán.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.