El concurs per adjudicar les obres del nou Ajuntament rep 22 sol·licituds


  • Comparteix:

Les obres s'adjudicaran el gener del 2005

Les obres s'adjudicaran el gener del 2005

Un total de 22 empreses s'han presentat al concurs públic per licitar les obres de contrucció del nou Ajuntament. Les obres s'adjudicaran el mes de gener, i el projecte més ràpid d'entre els presentats té un període d'execució de 15 mesos.

22 empreses constructores s'han presentat al concurs públic per optar a les obres de construcció de l'edifici del nou Ajuntament, situat a la Rambla del Celler, entre el Sant Cugat Hotel & Restaurante i la futura seu del Club Muntanyenc. El nou edifici consistorial ocuparà uns terrenys de més de 2.300 metres quadrats.

La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, s'ha felicitat per l'elevat interès que ha despertat aquest concurs, i ha anunciat que la feina dels tècnics per licitar les obres serà intensa.

Mercè Conesa

És una obra de gran envergadura i un preu de sortida elevat, i això ha atret les empreses del sector. 22 empreses són moltes, i hi haurà molta feina tècnica per fer la licitació.


Entre les empreses licitadores, hi ha constructores com Ferrovial Agroman, Teyco, Acsa Agbar, FCC i Dragados. Les ofertes econòmiques presentades van des dels 7 milions d'euros, la més barata, fins prop de 9 milions d'euros, la més cara. El projecte d'execució més ràpid és de 15 mesos, i el més lent, de 26.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.