Promusa entrega avui dos pisos de promoció pública al Taller Jeroni de Moragas


  • Comparteix:

Els habitatges, totalment adaptats, estan situats a Can Cabassa

Els habitatges, totalment adaptats, estan situats a Can Cabassa

L'Ajuntament ha adjudicat de forma directa dos pisos de Promusa al Taller Jeroni de Moragas, una entitat que treballa per la integració social i laboral de les persones amb discapacitats. El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, entregarà avui les claus dels dos habitatges, situats a Can Cabassa.

El Taller Jeroni de Moragas es va presentar al concurs per optar als pisos de l'empresa municipal de l'habitatge. El Consistori, però, ha decidit destinar directament dos pisos de la promoció a aquesta entitat. Dos immobles on hi viuran sis persones del taller a cada un. La compra dels mateixos s'ha pogut realitzar gràcies a les donacions de diferents administracions i de La Caixa. Els pisos responen a la gran demanda que té el centre, ho explica el director del taller, Salvador Estrino:

Salvador Estrino

El centre té una gran demanda d'habitatges. Les persones que treballen al taller ja són adultes, moltes d'elles volen independitzar-se o les seves famílies no poden cuidar-se'n.


Actualment el taller ja té dos habitatges de Promusa on hi viuen 12 persones amb discapacitat, i un tercer, que no és de l'empresa municipal d'habitatge, on n'hi viuen 6. D'aquesta manera, un cop siguin habitats els nous immobles, el centre tindrà 5 pisos on hi viuran 30 persones.

Per al tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, aquests dos pisos són necessaris per què el Taller Jeroni de Moragas pugui continuar la seva tasca amb els joves que pateixen alguna discapacitat.

Toni Ramon

Aquests pisos s'adjudiquen directament a l'entitat per què és una forma de col·laborar i ajudar que l'entitat pugui continuar treballant.


El taller Jeroni de Moragas fa més de 20 anys que treballa a la ciutat per la integració social de persones amb discapacitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.