Les obres de remodelació de la Plaça Josep Playà de la Floresta comencen aquest dilluns


  • Comparteix:

Les obres de remodelació de la Plaça Josep Playà de la Floresta s'inicien aquest dilluns i tindran una durada de tres mesos. Això implicarà que durant un mes es talli el tram del passeig de la Floresta comprès entre el carrer Mare de Déu de Montserrat i el carrrer Bonavista. L'Ajuntament ja ha enviat una carta a tots els veïns de la zona anunciant les obres i les molèsties puntuals.

La remodelació de la plaça Josep Playà de la Floresta s'emmarca dins del conjunt d'actuacions realitzades a les Escales Tarruell i el seu entorn, i permetrà soterrar les línies de servei i renovar el clavagueram. Amb aquesta intenció s'engueguen aquest dilluns les obres de la plaça que està previst que s'allarguin almenys tres mesos.
Pel que fa a les molèsties que poden ocasionar, les obres obligaran a tallar durant un mes el tram del passeig de la Floresta comprès entre el carrer Mare de Déu de Montserrat i Bonavista. Tot i això l'Ajuntament ja ha assegurat que els veïns no tindran problemes per accedir als seus habitatges, així els hi ha informat en una carta enviada aquesta setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.