Dilluns comença la vianantització del Carrer de la Creu


  • Comparteix:

El proper dilluns comencen les obres de vianantització dels carrers de la Creu i de la Torre i dels jardins del darrere del Monestir. La principal millora serà l'augment de l'amplada de les voreres del carrer de la Creu que seran ara de 6 metres.

Aquesta setmana es farà l'aprovació definitiva al projecte i es preveu que l'adjudicació recaigui en l'empresa PROHINOSA, la mateixa que ha executat la remodelació de la plaça d'Octavià. Les obres tindran una especial incidència en el carrer de la Creu donat el trànsit que allà s'hi concentra a diari. Amb l'enderrocament de tres edificis, el consistori espera augmentar en gran mesura, l'amplada de les voreres. Jan Carbó, tinent d'alcalde de ciutat sostenible, explica quin serà el resultat final.

Jan Carbó



D'altra banda, segons Carbó, aquestes actuacions busquen atorgar la prioritat al vianant respecte del cotxe.

Jan Carbó



Pel que fa al carrer de la Torre les obres el convertiran en zona de vianants. Per fer-ho, el carrer s'urbanitzarà amb el mateix tipus de paviment que el de la plaça Octavià. La durada de les obres serà de dos mesos i mig. Durant aquest temps la primera hora a l'aparcament del Monestir serà gratuïta i es podrà ampliar amb els tiquets que regalen els comerços associats a Sant Cugat Comerç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.