Les llistes provisionals d'adjudicataris de la promoció 2004 de Promusa ja es poden consultar


  • Comparteix:

Les llistes definitives estaran disponibles l'1 de juliol, després de les reclamacions i el sorteig de desempat

Les llistes definitives estaran disponibles l'1 de juliol, després de les reclamacions i el sorteig de desempat

Ja es poden consultar les llistes provisionals d'adjudicataris de la promoció 2004 d'habitatges de compra de Promusa. Fins el 10 de juny es poden presentar reclamacions i les llistes definitives estaran disponibles l'1 de juliol, amb la previsió de poder formalitzar els contractes de compra-venda durant el mes de setembre.

Les llistes es poden consultar des d'aquest dilluns a les oficines de Promusa, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament, al telèfon d'informació 010 i al web municipal -www.santcugat.org-, des d'on es pot accedir al web de la societat municipal d'habitatge -www.promusa.net-.

Amb la publicació de les llistes provisionals, ha quedat obert el termini per presentar reclamacions, que es tancarà el 10 de juny. Un cop passat aquest període, el Consell d'Administració de Promusa ratificarà, el 22 del mateix mes, les llistes provisionals d'adjudicataris, que es convertiran en definitives l'1 de juliol, un cop realitzat davant de notari el sorteig de desempat en els casos en què hi hagi sol·licitants amb la mateixa puntuació.

Entre el 18 i el 29 de juliol es procedirà a la tria d'habitatges per part dels adjudicataris, amb la previsió de poder formalitzar els contractes de compra-venda durant el mes de setembre.

Recordem que la promoció 2004 d'habitatges de Promusa consta de 95 pisos de venda, que l'Ajuntament construirà als sectors de La Guinardera, el Turó de Can Mates i L'Anònima. Els habitatges seran d'entre 2 i 5 habitacions, i en aquesta promoció, com a novetat, els interessats han pogut optar específicament a pisos de 2, 3 o més habitacions, ja que s'han confeccionat llistes separades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.