Primera pedra del nou casal d'avis de Les Planes


  • Comparteix:

La gent gran de Les Planes disposarà d'un local propi per a les seves activitats a principis de l'any vinent. Divendres es va posar la primera pedra del nou casal d'avis, que inclourà també un espai per a les entitats del districte. L'equipament servirà per descongestionar l'actual centre cívic.

El nou casal d'avis de Les Planes es construirà a la plaça de la Creu d'en Blau, molt a prop de l'actual centre cívic, en un termini de 7 mesos. L'equipament constarà de tres espais diferenciats per acollir les activitats del casal d'avi i de la resta d'entitats del districte. L'arquitecte del projecte, Pau Roig, explica les característiques de l'edifici.

Pau Roig



L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, va ser l'encarregat de posar la primera pedra del casal d'avis. Recoder va destacar que el nou equipament solucionarà les mancances d'espai de l'actual centre cívic i respondrà a les necessitats del districte.

Lluís Recoder



El nou casal d'avis de Les Planes permetrà que la gent gran del districte disposi d'un espai propi per realitzar activitats culturals i visites mèdiques. Quan s'inauguri l'equipament i s'asfalti l'accés, l'ajuntament té previst activar una nova línia d'autobús per facilitar l'arribada dels veïns fins al casal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.