S'obre al trànsit el tram desdoblat de la carretera de Roquetes entre la rotonda i l'avinguda alcalde Barnils


  • Comparteix:

L'actuació ha de permetre posar fi als col·lapses de trànsit en aquesta zona

L'actuació ha de permetre posar fi als col·lapses de trànsit en aquesta zona

Avui, dilluns, s'obre definitivament al trànsit el tram de la carretera de Roquetes entre la rotonda de l'escola Viaró i l'avinguda alcalde Barnils. Aquest tram, que s'ha desdoblat en dos carrils per sentit per evitar els embussos que es produïen a la zona, s'integrarà dins la via Augusta, que serà un dels principals eixos viaris de la ciutat a partir del 2006.

Aquesta ampliació a quatre carrils de l’antiga carretera de Roquetes hauria de solucionar, en part, els embussos de trànsit que es produïen fins ara a causa de la densitat de vehicles que circulen per aquesta via. Aquest nou tram donarà servei, per la banda de Collserola de l’AP-7, al col·legi Viaró i al CAR i, per la banda de la Mola, a tots els centres educatius i empreses a l'entorn de Catalana Occident. Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

En aquesta zona, tenim una situació complexa. Ara comptarem amb dos carrils per sentit, la qual cosa hauria de permetre al trànsit avançar amb més fluïdesa.


Aquest nou tram desdoblat de la carretera de Roquetes passarà a integrar-se a la futura via Augusta, que serà un dels eixos viaris principals del municipi. Concretament, aquesta via circularà de forma paral·lela i entremig de la ronda Nord i l’AP7/B-30, i envoltarà la zona de nou creixement de Vullpalleres-La Guinardera.

Mercè Conesa ha avançat que la via entrarà en funcionament al llarg del 2006.

Mercè Conesa

Esperem que al llarg del 2006 entri en funcionament. La idea és que des de la rotonda de l'alçada del CAR es connectar amb la Guinardera.


La via també connectarà la part est de Sant Cugat i el futur Centre Direccional de Cerdanyola fins a l'avinguda Europa, la zona de la Guinardera i Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.