Veïns de la Colònia Montserrat defensen les obres d'asfaltat de l'EMD


  • Comparteix:

L'associació veïnal minimitza les denúncies per presumptes irregularitats en la contractació que han presentat CiU i PP

L'associació veïnal minimitza les denúncies per presumptes irregularitats en la contractació que han presentat CiU i PP

L'Associació de Veïns de la Colònia Montserrat dóna suport a l'asfaltat dels accessos a la zona impulsat per l'EMD de Valldoreix, ja que 'satisfà una demanda històrica dels residents'. L'entitat veïnal minimitza els presumptes 'defectes de forma' en la contractació de les obres denunciats per l'oposició, ja que consideren 'molt correcte' el resultat final de l'actuació.

L'associació veïnal ha expressat el seu suport a les obres d'asfaltat del passeig dels Caçadors i Camí de Can Cussó. Segons l'entitat veïnal, aquestes millores permeten la connexió de la Colònia Montserrat amb la resta de Valldoreix i faciliten l'arribada del transport públic.

Pel que fa a les denúncies de l'oposició per irregularitats en la contractació de les obres, el president de l'organització veïnal, Antonio Juste, ha minimitzat les acusacions.

Antonio Juste

Si hi ha hagut defectes de forma, no incideixen en el resultat final de les obres. Feia molts anys que reclamàvem aquestes millores.


L'entitat veïnal ha destacat que les millores en els accessos responen a les demandes històriques d'aquesta zona. Els veïns han remarcat que fins ara cap equip de govern de l'EMD havia solucionat els problemes de connexió entre la Colònia Montserrat i la resta de Valldoreix. Escoltem Antonio Juste.

Antonio Juste

Per qüestions pressupostàries o per altres prioritats, fins ara no s'havaia conseguit aquesta millora per als acessos de la zona.


Recordem que CiU i PP van acusar l'equip de govern d'irregularitats en la contractació de les obres d'asfaltat. Segons l'oposició, el procediment es va fer sense tenir aprovada prèviament la corresponent consignació pressupostària. El govern de l'EMD han negat aquestes acusacions i assegura que el procediment va ser correcte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.