ICV-EA, satisfeta per la voluntat de Territori de millorar els carrers Doctor Murillo i Villà


  • Comparteix:

Els ecosocialistes recorden que van demanar aquestes obres fa dos anys

Els ecosocialistes recorden que van demanar aquestes obres fa dos anys

ICV-EA es felicita pel fet que, després de dos anys de demanar-ho, l'àrea de Territori hagi decidit encarregar un projecte per millorar l'entorn dels carrers Doctor Murillo i Villà. La formació política també destaca que la voluntat és facilitar la participació de veïns i comerciants en el procés de rehabilitació.

ICV-EA s'ha felicitat pel que sembla l'inici d'un procés per evitar que aquesta zona 'es degradi'. Segons ha explicat el portaveu ecosocialista, Xavier Boix, aquesta formació ja havia reclamat la millora dels carrers Doctor Murillo i Villà a principis de mandat.

Xavier Boix

Després que ICV-EA hagi demanat les reformes durant dos anys, l'àrea d'Urbanisme ha decidit impulsar les millores a la zona.


Des d'ICV-EA han explicat també que la tinenta d'alcalde de Territori ha acceptat la proposta de facilitar la participació de veïns i comerciants en el procés de rehabilitació d'aquests carrers. El partit ecosocialista considera 'molt important' aquesta participació, ja que residents i treballadors de la zona són els qui millor coneixen les necessitats del barri. Escoltem Xavier Boix.

Xavier Boix

En la darrera comissió informativa, ICV-EA va demanar que s'informi als residents i comerciants i que es pugui participar en el procés.


Boix ha volgut recordar que l'entorn dels carrers Doctor Murillo i Villà ja fa temps que es troba en mal estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.