L'Ajuntament inicia el procés d'adjudicació de les obres que falten de la vianantització del centre


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha iniciat el procés d'adjudicació de les obres de vianantització dels carrers Santiago Rusiñol, Valldoreix i Gorina, i de les places dels Quatre Cantons i de l'Estació. Aquestes obres s'emmarquen dins el projecte del Pla del Centre, que té com a objectiu eliminar el trànsit rodat del nucli històric de la ciutat i habilitar-lo pels vianants. El pressupost que l'Ajuntament té previst destinar inicialment a aquestes obres és de 5.467.104 euros.

El tinent d'alcalde de la Presidència, Joan Recasens, ha explicat que l'Ajuntament treballa des de fa molt de temps amb aquest objectiu de fer del centre de la ciutat un espai per passejar. Recasens ha dit que la vianantització del centre no es pot deslligar de les obres que es realitzen per millorar la mobilitat del municipi, ja que tot plegat forma part d'un conjunt. Els resultats d'aquest conjunt es podran veure a finals d'aquest any. Segons Recasens, "en el moment en el qual es lliguin totes les actuacions l'impacte serà fort" i "donarà brillantor", a la vegada que "es veurà clar quin era l'objectiu de CiU en aquest mandat".
Pel que fa a les obres per millorar la mobilitat al municipi, Recasens s'ha referit a la dues rotondes que es construeixen davant la discoteca Chic, que solucionaran les cues que es formaven en aquest punt negre de la ciutat pel que fa al trànsit. El tinent d'alcalde de la Presidència també ha destacat les obres que s'han fet a la Ronda Nord. En aquesta via s'ha fet una mitjana i s'ha col·locat un tipus d'asfalt que redueix el soroll. L'objectiu d'aquesta actuació ha estat el de reduir l'impacte de la contaminació acústica que pateixen els veïns de Coll Favà i de Roquetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.