Les obres de la carretera de Vallvidrera afecten el trànsit rodat fins el mes de juliol


  • Comparteix:

La reducció de la rotonda entre el carrer Manel Farrés i la carretera de Vallvidrera començarà a mitjans de maig

La reducció de la rotonda entre el carrer Manel Farrés i la carretera de Vallvidrera començarà a mitjans de maig

Les obres de la carretera de Vallvidrera han obligat a desviar el trànsit per les calçades laterals fins el 23 de maig. A partir d'aquest dia, la circulació s'haurà de fer pels carrils centrals, ja que les obres afectaran, en aquest cas, la calçada lateral. Pel que fa a les obres de reducció de la rotonda del carrer Manel Farrés, l'àrea de Territori espera que s'iniciïn el 15 de maig, amb la previsió d'enllestir-les a finals de juliol.

Les obres que s'han de dur a terme en els propers mesos a la carretera de Vallvidrera afectaran el trànsit rodat en diferents trams fins a principis de juliol. De moment, i fins el dia 23 d'aquest mes, el trànsit ja s'ha desplaçat a les calçades laterals de la via, ja que els carrils centrals estaran en obres. L'actuació es fa amb l'objectiu d'adaptar les mitgeres d'aquesta via, d'acord amb el pacte a què van arribar l'equip de govern i l'associació de veïns Pro-parc. Així ho explica la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Això ens obliga a desviar el trànsit pels laterals durant 15 dies. Això permetrà treballar a les mitgeres per treure les mèlies, tal com vam acordar amb Pro-parc.


Una vegada finalitzats els treballs del carril central es restablirà el trànsit amb normalitat, excepte a la calçada lateral més propera al centre de la ciutat. En aquest espai, i fins el 10 de juliol, s'hi faran treballs diversos, com renovar l'arbrat i l'enllumenat, executar els col·lectors, reconstruir les voreres i instal·lar la senyalització.

Pel que fa a les obres de reducció de la rotonda de la carretera de Vallvidrera amb el carrer Manel Farrés, la intenció de l'àrea de Territori és que puguin començar el 15 d'aquest mes per estar acabades a finals de juliol. Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Complirem l'acord de disminuir la rotonda. L'obra s'iniciarà a mitjans d'aquest mes. Esperem acabar-la a finals de juliol per tancar la carretera de Vallvidrera d'una vegada per totes.


Els treballs d'aquesta rotonda es faran en dues fases. Durant la primera, el trànsit anirà pel carril exterior de la rotonda actual, i mentrestant es realitzaran les obres a l'interior. En la segona fase, el trànsit anirà per l'interior, i així s'alliberarà l'exterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.