Promusa començarà al setembre les obres de pisos per a joves a la caserna de Mira-sol


  • Comparteix:

L'edifici d'habitatge públic al solar de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil de Mira-sol es començarà a construir al setembre. L'equip de govern ha admès retards en la construcció de les 24 vivendes de lloguer per a joves.

En el consell de districte de Mira-sol, associacions de veïns han lamentat que no s'hagi començat a construir habitatge públic per a jovent al solar de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, ha admès endarreriments en el projecte de construcció de vivenda pública al solar, explicant que es deuen a dos motius. El primer, la modificació inicial del projecte de Promusa per incrementar el nombre de pisos de l'edifici. El segon motiu són les errades de l'expedient que va rebre la Comissió d'Urbanisme, que ja s'han corregit. El projecte està ara pendent de rebre el vistiplau d'aquesta comissió.

El tinent d'alcalde ha afegit que Promusa ja ha acordat amb una empresa la construcció de l'edifici i que les obres començaran, en principi, al setembre.

Toni Ramon

Promusa ja té fets tots els tràmits amb la constructora. Les obres podrien començar al setembre.


El consistori va comprar l'antiga caserna a la Guàrdia Civil per 232 mil euros a finals del 2002. Posteriorment, l'Ajuntament va enderrocar l'edifici per a la construcció de 24 pisos d'habitatge públic.

El projecte s'emmarca en les obres que Promusa té previstes per al 2006 i que comportaran la cosntrucció de 430 habitatges públics. Les vivendes es distribuiran entre Vullpalleres Centre, els barris del Colomer i Can Trabal, l'avinguda de la Clota, els carrers Bernet Cortada i Vall-Seca, la plaça Rabassaires i la caserna de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.