Cerdanyola vol millorar la connexió amb Sant Cugat i la UAB desdoblant la BP-1413


  • Comparteix:

Les obres d'ampliació de la carretera BP-1413 que uneix Cerdanyola amb Sant Cugat començaran el mes vinent. L'actuació s'emmarca dins el projecte urbanístic del Centre Direccional i facilitarà els accessos entre les vies de comunicació i els punts estratègics de la zona, com la Universitat Autònoma.

En la presentació del projecte, l'alcalde de Cerdanyola, Antoni Morral, ha explicat que les obres es faran seguint criteris mediambientals que facilitin la connexió biològica entre Collserola i la Serra de l'Obac.

Segons Morral, el desdoblament de la carretera és 'estratègic' per a la ciutat veïna, ja que millorarà la mobilitat amb Sant Cugat i els punts estratègics de l'entorn.

Antoni Morral

És estratègica perquè millorarà l'accessibilitat entre Cerdanyola, Sant Cugat, la UAB i l'entorn. La relació amb Sant Cugat canviarà.


Les obres aniran a càrrec del Consorci Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola. El pressupost total del projecte és de 65 milions d'euros. El desdoblament de la carretera BP-1413 és l'inici del projecte urbanístic de la Plana del Castell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.