Dos nous geriàtrics privats s'implantaran a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat comptarà amb dos nous geriàtrics privats. La mútua FIATC obrirà un centre de dia i d'aigües termals a la confluència del carrer Chopin i l'avinguda Villadelprat. El segon establiment es construirà al carrer Víctor Hugo i limitarà amb un nou gimnàs de la cadena Arsenal.

L'any 2003 es va aprovar el planejament urbanístic per construir un nou geriàtric privat al carrer Víctor Hugo, a la zona de l'avinguda de Roquetes. Ara, el ple ha completat el tràmit i ha autoritzat, a més, la construcció d'un gimnàs de la cadena Arsenal a la mateixa zona.

L'Ajuntament demana contrapartides als promotors d'aquests equipaments privats. Ho explica la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Demanem que els promotors privats assumeixin la urbanització del carrer. Volem que Víctor Hugo connecti amb el carrer Alcalde Barnils.


D'altra banda, l'Ajuntament ha autoritzat la implantació d'un centre de dia per a gent gran al carrer Chopin, cantonada amb l'avinguda Villadelprat, a la zona del Golf Sant Cugat. L'establiment està promogut per la mútua Fiatc i inclourà també un centre d'aigües termals. Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Tramitem un pla especial perquè la propietat vol introduir canvis per crear un centre termal, ja que s'han trobat aigües a la zona.


L'Ajuntament imposa als propietaris d'aquest centre la càrrega d'urbanitzar l'avinguda Villadelprat i obrir-la fins a l'IES Arnau Cadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.