Serveis Urbans avalua les obres fetes al barri de Can Magí


  • Comparteix:

L'àrea de Serveis Urbans de l'Ajuntament ha subratllat el paper de l'Associació de Veïns de Can Magí com un dels motors del conjunt de reformes fetes al barri en els darrers mesos. Entre altres actuacions, s'han fet obres a la mitjana central de la Ronda Nord, l'apantallament acústic i la il·luminació dels parcs i jardins.

Des de l'àrea de Serveis Urbans s'ha expressat la intenció de fer el possible per millorar el nivell de vida del veïns de Can Magí, ja que aquest és un barri relativament nou. Entre les reformes que s'han fet per millorar tant el paisatge com la seguretat es troben l'ordenació paisatgística del carrer Adrià Gual, el Parc de l'Arbreda de Sant Magí i l'apantallament acústic de la Ronda Nord. La tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Berta Rodríguez, ha destacat la millora de la qualitat de vida que suposa el nou asfalt fono-absorvent amb què s'han pavimentat alguns carrers:

Berta Rodríguez

Per primer cop hem utilitzat asfalt fono-absorvent, que redueix el soroll i millora sensiblement la qualitat de vida dels veïns


Segons Berta Rodríguez, la participació ciutadana i de les entitats veïnals ha estat clau per dur a terme aquestes millores:

Berta Rodríguez

Hem fet un barri sostenible, gràcies a la participació dels mateixos veïns que han dissenyat com volen el seu barri


La tinent d'alcalde ha afegit els veïns han participat activament en el disseny del barri, i considera que aquesta és la millor forma de treballar amb l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.