Fecsa-Endesa inverteix 500.000 euros contra els incendis al Vallès Occidental


  • Comparteix:

Fecsa-Endesa inverteix prop de mig milió d'euros en diferents actuacions de tala i esporga a la comarca. Les tasques s'han fet al Parc de Collserola i al Parc de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i han servit per reduir el risc d'incendi i acomplir així els criteris mediambientals de la zona.

Les actuacions s'han fet a les zones boscoses properes a les línies elèctriques d'aquesta empresa al Vallès Occidental. En concret, la companyia ha invertit 492.000 euros, un cost més reduït que el de l'any passat gràcies al baix cost de les tècniques utilitzades.

Les feines consisteixen en fer un recorregut al llarg de tota la línia elèctrica i arreglar l'arbrat i la massa forestal que creix al seu voltant per reduir el risc d'incendi. Concretament a la comarca s'han hagut de recórrer 160 quilòmetres de les línies aèries de mitja tensió i 45 de les de baixa tensió.

Amb aquestes tasques es vol reduir al màxim el risc d'incendi causat per curt-circuits elèctrics, un dels més importants durant l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.