Neix un nou polígon industrial al sector de Can Solà


  • Comparteix:

La zona de Can Solà, a tocar de la carretera de Cerdanyola, acollirà un nou polígon industrial i empresarial. L'empresa municipal Promusa està executant les obres d'urbanització de la zona, que s'allargaran uns 12 mesos. El nou espai acollirà l'empresa MARMA, que ha abandonat la seva ubicació al centre de la ciutat.

Les obres les promou una junta de compensació, però les executa Promusa per encàrrec dels propietaris del sector. L'actuació arranjarà la zona compresa entre el restaurant La Masia i la carretera de Cerdanyola per instal·lar-hi indústries i empreses. A més, s'habilitaran àrees d'aparcament i es reordenarà l'accés viari. Ho explica la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Aprofitem per connectar la carretera de Cerdanyola amb l'obra que fa el municipi veí, que desdobla la carretera fins a l'entrada a Sant Cugat.


L'empresa MARMA traslladarà la seva nau industrial al sector de Can Solà, després de tancar un acord amb l'Ajuntament per abandonar la seva antiga ubicació a tocar del Centro Popular Andaluz. L'operació permetrà construir 42 vivendes de protecció a l'avinguda de Francesc Macià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.