Un passeig recorrerà el Torrent dels Alous en l'ampliació de Can Sant Joan a Rubí


  • Comparteix:

Imatge de l'estany dels Alous

Imatge de l'estany dels Alous

L'Institut Català del Sòl (Incasòl), depenent de la Generalitat, ha començat el procés de licitació de les obres d'urbanització per ampliar el polígon de Can Sant Joan, que limita amb la nostra ciutat. L'ampliació, que consisteix en un gran parc de gairebé sis hectàrees de superfície, es farà a la vall baixa de la riera de Rubí.

El nou parc de can Sant Joan, que limita a l'oest amb el Torrent dels Alous, pretén ser una gran zona verda amb espais de passeig i àrees de lleure i infantils. El projecte preveu urbanitzar un gran passeig que ressegueix tot el Torrent dels Alous amb paviment tou per adaptar-lo al terreny i dos passos que creuen el torrent a l'inici i al final del recorregut.

Aquesta actuació, amb un pressupost de 2,5 milions d'euros, completa els treballs d'urbanització del sector residencial de l'Ampliació de Can Sant Joan, que l'Incasòl està executant actualment.

El nou sector d'ampliació del polígon compta amb una superfície de gairebé 11 hectàrees, amb capacitat per a 360 habitatges potencials. La meitat de la superfície del nou sector es reserva a equipaments escolars i esportius i a zones verdes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.