L'Ajuntament tira endavant el projecte d'urbanització de l'avinguda Villadelprat


Temes relacionats

Dos nous geriàtrics privats s'implantaran a Sant Cugat (17/gen/07)


  • Comparteix:

L'Ajuntament ja ha començat els tràmits per urbanitzar l'avinguda de Villadelprat, paral·lela a la via dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) entre les estacions de Sant Cugat i Valldoreix. Per fer-ho, cal que FGC cedeixi part dels terrenys, un tràmit que el consistori ja ha iniciat. Pel que fa a com es concretarà la urbanització, l'Ajuntament explica que probablement es tractarà d'un pas prioritari per a vianants i ciclistes.

La construcció del centre de dia i d'aigües termals que la mútua FIATC està fent a la confluència del carrer Chopin i l'avinguda Villadelprat comportarà la urbanització d'aquesta última via, entre el carrer Safareigs i l'IES Arnau Cadell. Sobre el projecte en concret que es durà a terme, l'Ajuntament explica que encara no està acabat.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Hauria de ser un camí de pas sobretot per a estudiants i per a bicicletes. Estem estudiant si ha d'estar obert al trànsit rodat.


La urbanització de l'avinguda, segons es va establir quan es va aprovar la construcció del centre de dia, correrà a càrrec dels seus propietaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.