Les obres de l'aparcament del CAP de Valldoreix finalitzaran en el termini d'un mes


  • Comparteix:

Vista exterior del CAP de Valldoreix

Vista exterior del CAP de Valldoreix

Les obres de l'aparcament del CAP Valldoreix estaran enllestides en un mes aproximadament si la climatologia ho permet. Les actuacions s'han hagut d'endarrerir una mica perquè el mal temps ha impedit que les terres es poguessin pavimentar.

L'aparcament del CAP serà de superfície i per tant, gran part de la seva execució es resoldrà quan s'hi pugui tirar l'asfalt. Aquesta acció encara no s'ha pogut fer perquè les terres estaven mullades a causa del mal temps. La pavimentació respectarà els arbres que actualment hi ha al costat del Centre d'Atenció Primària. El tinent d'alcalde de ciutat sostenible, Jan Carbó, ha assegurat que si el bon temps acompanya, les obres finalitzaran en un mes aproximadament.

Jan Carbó

És un obra que no s'ha d'allargar més enllà d'un mes


D'altra banda, l'ajuntament també ha remodelat les voreres de l'illa on està el CAP perquè estaven en molt mal estat. Segons Jan Carbó, la majoria de les voreres ja estan a punt.

Jan Carbó

Tota la vorera de l'illa on està el CAP ja ha estat rehabilitada


Amb aquestes dues actuacions, l'Ajuntament espera resoldre els problemes d'accés al Centre d'Atenció Primària que alguns col·lectius havien plantejat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.