La carretera que uneix Cerdanyola amb Sant Cugat, tallada sis mesos des del castell de Sant Marçal


  • Comparteix:

Les obres de desdoblament de la carretera que uneix Sant Cugat amb Cerdanyola s'allargaran fins aquí un any. Tot i que inicialment estava previst la seva finalització durant el primer trimestre de 2009, la carretera BP-1413 romandrà tallada en el tram que va des de el castell de Sant Marçal fins el Parc Tecnològic durant els propers sis mesos. La circulació s'efectuarà per l'antiga carretera.

Segons ha avançat el diari El Punt, les obres estaran acabades a finals de 2009. Això implica un any de retard del que es tenia previst. De moment, aquesta setmana han començat els treballs del tram entre el Castell de Sant Marçal i la rotonda del Parc Tecnològic que obligaran a desviar el trànsit per l'antiga carretera durant els propers sis mesos.

Les obres serviran per instal·lar una nova xarxa de serveis urbans i ubicar una rotonda que gestionarà els quatre carrils previstos, un per a cada sentit i dos laterals per a l'aparcament.

Pel que fa a la connexió amb l'AP-7, està previst que estigui enllestida abans de l'estiu, tot i que no es podrà circular fins que el desdoblament no estigui enllestit.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Y, ¿para que sirve la carretera que estan haciendo nueva? Si ya tenemos una carretera.

lobo. Enviat el 20/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.