Comencen els treballs del nou carril Bus-Vao a la C-58


  • Comparteix:

Autopista C-58

Autopista C-58

Aquest dilluns comencen els treballs de construcció del carril Bus-Vao a la via C-58 en el tram comprès entre el polígon industrial de la Ferreria, a Montcada i Reixac, i la intersecció de l'autopista amb la carretera N-150, a l'entrada de Barcelona. Això fa necessari la reducció d'amplada de carrils en ambdós sentits de la marxa. Tots els treballs es faran en horari nocturn per afectar el mínim la circulació per la via.

Les nits de dilluns i dimarts els treballs de senyalització i de reducció d'amplada dels carrils afectaran els carrils sentit Sabadell, entre les deu de la nit i les cinc de la matinada. En sentit Barcelona, els treballs es faran les nits de dimecres i dijous.

La C-58 patirà talls totals de deu minuts de durada durant el 16 i 20 de juliol per retirar un pas elevat per vianants i un pòrtic de senyalització.

Tabasa és l'empresa encarregada de la construcció del carril Bus-Vao que té un cost total de 80 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.