Es modifica el PGM a Mira-sol per permetre l'amplada actual dels carrers d'aquest districte


  • Comparteix:

La Comissió d'Urbanisme de Catalunya ha aprovat una modificació del PGM a Mira-sol que permetrà que els carrers d'aquest districte no s'hagin d'ampliar i es mantinguin amb les dimensions actuals. Aquesta modificació ha desafectat més de 500 finques edificades, que fins ara podien patir una retallada per ampliar els vials, i ajusta el planejament urbanístic a la realitat existent a Mira-sol.

La modificació del Pla General Metropolità al districte de Mira-sol era una llarga reivindicació dels veïns que, segons el planejament del 76, havien de cedir part de les seves finques per ampliar els carrers. L'alcalde Lluís Recoder explica la problemàtica que patien més de 500 famílies:

Lluís Recoder

Més 500 habitatges de Mira-sol estaven condicionats perquè el PGM definia que les amplades dels carrers havien de ser superiors a les actuals


Segons l'alcalde, el creixement dels vials que preveia el PGM era innecessari i per això s'ha pogut ajustar el nou planejament a la realitat del districte. Recoder ha explicat que aquest canvi deixa sense efecte l'amenaça que han patit durant anys molts veïns:

Lluís Recoder

Es manté la vialitat existent, que és més que suficient per donar pas als vehicles


Aquest canvi també permetrà completar la urbanització de Mira-sol, un cop s'ha aprovat l'amplada dels carrers i vials que fins ara estaven afectats pel PGM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.