Núñez i Navarro considera que el Suprem demostra la voluntat de l'Ajuntament d'impedir els drets dels propietaris


Temes relacionats

L'Ajuntament assegura que la decisió judicial no comporta canvis en el procés de Torre Negra ( 9/feb/10)

El Suprem confirma que l'Ajuntament estava obligat a aprovar inicialment el programa urbanístic de Núñez a Torre Negra ( 9/feb/10)

Medi Ambient diu que no es podrà edificar ni a Torre Negra ni a Can Busquets amb la declaració de parc natural ( 3/des/09)

El TSJC desestima la intenció de Núñez d'aprovar provisionalment un PAU a Torre Negra per via judicial (20/nov/09)

El TSJC declara ferma una sentència per la qual s'ordena l'Ajuntament a tramitar un PAU a Torre Negra (21/jul/09)

El Tribunal Suprem torna a obligar l'Ajuntament a tramitar un programa urbanístic de Núñez i Navarro a Torre Negra (13/mai/09)

Núñez i Navarro assegura que a Sant Cugat s'han urbanitzat zones amb més valor que Torre Negra ( 7/abr/09)


  • Comparteix:

La masia de Torre Negra

La masia de Torre Negra

El Grup Núñez i Navarro creu que la desestimació del Tribunal Suprem posa de manifest la manera 'il·lícita administrativa' de fer de l'Ajuntament. Tot i que el grup promotor reconeix que la decisió del tribunal no comporta cap canvi en la tramitació del programa urbanístic, ha assegurat a Cugat.cat que la posterior denegació del ple de l'aprovació provisional es troba encara als tribunals.

L'aprovació inicial per imperatiu legal duta a terme pel ple municipal va ser recorreguda pel grup Núñez i Navarro, tot i que finalment el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va desestimar-la en considerar que el consistori havia acatat la sentència correctament. Això va permetre a l'Ajuntament denegar en un tràmit posterior l'aprovació provisional del projecte de Núñez i Navarro. Segons el grup immobiliari, sobre aquest tràmit que el ple municipal va executar el juny de 2008 pesa un altre procés judicial que es troba al TSJC i sobre el qual encara no s'ha pronunciat. En aquest sentit, el grup considera que el PAU s'ajusta al dret i que, per tant, també s'ha d'aprovar provisionalment per via judicial.

L'advocat de Núñez i Navarro, Rafael Jiménez, creu que la decisió del Tribunal Suprem demostra l'actuació 'il·lícita administrativa' del consistori.

Rafael Jiménez

Posa de manifest l'acció il·lícita administrativa de l'Ajuntament per impedir el legítim dret dels propietaris.




El Tribunal Suprem ha desestimant el recurs presentat per l'Ajuntament en considerar que el consistori va tenir temps per demanar els informes necessaris abans d'aprovar la tramitació inicial del programa urbanístic del grup, en compliment d'una sentència del TSJC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.