El Pla de Barris dóna els primers resultats a les Planes


Temes relacionats

Un 39% del pressupost del Pla de Barris de les Planes està en fase d’execució (13/nov/09)


  • Comparteix:

Les primeres remodelacions vinculades a la Llei de Barris de les Planes, corresponents al carrer Doctor Modrego i al passatge del Pi, s'han inaugurat aquest diumenge davant un centenar de persones. Aquesta cita ha donat el tret de sortida a un procés històric, que l'alcalde, Lluís Recoder, ha marcat com l'inici de la urbanització total del districte. Les actuacions finançades pel Pla de Barris a les Planes, que tenen un cost de 4 milions d'euros assumits a parts iguals entre l'Ajuntament i la Generalitat, s'allargaran fins al 2012.

Els treballs de la urbanització del carrer Doctor Modrego i el passatge del Pi, inaugurats aquest diumenge, han constat de la instal·lació d'enllumenat públic, la renovació del mobiliari urbà i la supressió de les barreres arquitectòniques entre les dues vies. El camí de Can Flo, els passatges Verònica i Delícies, els carrers Calvari i Miralluny, i l'ampliació del Centre Cívic de la Creu d'en Blau són les vies que han agafat el relleu a les urbanitzacions.

Els veïns s'han mostrat satisfets amb les remodelacions, sobretot amb l'asfalt dels carrers.

Veïns

Fa 45 anys que teníem el carrer ple de fang a l'hivern i de pols a l'estiu, ara tenim carrer! / És un canvi total. / S'hauria d'haver fet abans.




Prop d'un centenar de veïns han assistit a l'acte en què l'alcalde, Lluís Recoder, ha anunciat que els treballs no s'acabaran fins que s'urbanitzi tot el districte.

Lluís Recoder

Els canvis són abismals. És un procés que no acaba, ja s'estan millorant altres carrers i no pararem fins que les Planes estigui urbanitzat.


Els treballs que ara estan en marxa també s'enllestiran més tard del que estava previst a causa de les intenses precipitacions d'aquest mes. Tot i això, els projectes de millora dels carrers acollits a la Llei de Barris s'allargaran fins al 2012.

L'equip de govern també ha previst actuacions a Can Borrull, territori que compta amb un Pla de Millora aprovat inicialment pel ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.