Comença la renovació dels senyals verticals de trànsit


  • Comparteix:

El canvi de la senyalització permetrà uniformitzar els diferents models de senyals existents

El canvi de la senyalització permetrà uniformitzar els diferents models de senyals existents

L'Ajuntament ha començat la renovació de la senyalització vertical de les vies urbanes per facilitar la mobilitat a la ciutat i evitar desplaçaments innecessaris. La campanya compta amb un pressupost de 240.000 euros que es destinaran al nucli urbà en una primera fase, i als districtes, en una segona. Aquesta renovació anirà acompanyada per la informatització de la ubicació dels senyals, que permetrà recalcular i planificar amb eficiència els possibles canvis viaris del futur.

Aquesta mesura permetrà facilitar la mobilitat general de la ciutat i que els conductors arribin més ràpidament al seu destí. D'aquesta manera, també es contribuirà indirectament a reduir les emissions de diòxid de carboni a l'atmosfera.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'un canvi necessari derivat del creixement de la ciutat en els darrers 10 anys.

Marta Subirà

El creixement de la ciutat ha fet que en aquests anys hi hagi una senyalització poc uniforme i, en alguns casos, poc clara.


La nova senyalització incorpora informacions d'interès ciutadà, com l'accés al nucli urbà i als diferents equipaments municipals. Els nous plafons d'alumini també permeten la uniformització de la senyalització de la ciutat, amb un grafisme estandaritzat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.