La nova biblioteca de Mira-Sol entrarà en funcionament l'any que ve


Temes relacionats

Aprovats tots els projectes del FEOSL proposats per Sant Cugat ( 8/mar/10)

Escura: 'Una nova biblioteca al centre ens permetria estalviar i guanyar un equipament' ( 5/mar/10)

La Diputació planteja fer una nova biblioteca en comptes d'ampliar la del Mil·lenari ( 4/mar/10)


  • Comparteix:

La nova biblioteca de Mira-Sol oferirà a partir de l'any que ve sales de lectura per a infants i adults, una zona d'accés a internet i un espai de documentació. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha visitat aquest dijous les obres de construcció, que tenen un cost total d'un milió 200.000 euros. La nova biblioteca comptarà amb més de 1.000 metres quadrats i es finança a través del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL).

La nova biblioteca comptarà amb diversos espais per a revistes, música, llibres i altres documents, i també amb una zona d'accés a internet i una aula de formació. L'equipament formarà part de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació i treballarà coordinat amb la Biblioteca del Mil·lenari.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat durant la visita d'obres que la biblioteca està molt ben comunicada i no té barreres arquitectòniques.

Mercè Conesa

És una biblioteca molt ben comunicada. Amb tren és totalment accessible. No hi ha barreres arquitectòniques, hi ha un ascensor que puja a totes les plantes.


Conesa ha dit que el nou equipament permetrà dinamitzar el complex Mira-Sol Centre i el nou barri de Can Mates, així com també donar servei als ciutadans d'aquests territoris. Els treballs, que van a càrrec de l'empresa Maheco, es preveu que s'acabin el desembre d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.