Aquest estiu començaran les obres de la nova estació de FGC a Vullpalleres


  • Comparteix:

El secretari de mobilitat, Manel Nadal, durant una reunió amb l'alcalde

El secretari de mobilitat, Manel Nadal, durant una reunió amb l'alcalde

Ferrocarrils de la Generalitat començarà a construir aquest estiu a Vullpalleres la setena estació de la Línia del Vallès al nostre municipi. L'objectiu de la companyia és enllestir les obres en un any, i deixar la instal·lació preparada per, més endavant, poder fer la connexió amb la línia de Rodalies RENFE.

El futur nòdul que connectarà la xarxa de Ferrocarrils amb la de Rodalies RENFE a la nostra ciutat podria entrar en funcionament l'any que ve. Abans, però, s'ha d'aplanar el tram de les vies on es construirà la futura estació, perquè actualment aquest terrenys fan pendent.

Segons ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, als futurs veïns d'aquest barri, les obres ja s'han licitat, i s'aprofitarà la baixada d'usuaris de l'estiu per engegar les obres.

Lluis Recoder

Els trens hauran de passar per una sola via, i això només es pot fer durant l'agost.


Les obres preveuran el futur pas per connectar amb l'estació de RENFE de Coll Favà, amb la previsió de traslladar-la un centenar de metres per crear l'intercanviador ferroviari.

Lluis Recoder

FGC deixarà preparada l'estació per connectar amb RENFE, i confiem que ben aviat Rodalies doni la mateixa qualitat de servei


Recordem que la Generalitat ja ha inclòs als pressupostos d'aquest any la partida per a les obres de la futura estació de Vullpalleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.