El sector de la Bòbila-la Serreta estarà completament urbanitzat a l'abril


Temes relacionats

Es reemprenen les obres d'urbanització de La Bòbila-La Serreta (22/mai/08)

Conesa anuncia que la urbanització de la Serreta estarà acabada a finals d'any (21/gen/08)

Liciten de nou la urbanització del sector de La Bòbila-La Serreta (20/des/07)


  • Comparteix:

Carrers afectats per  les obres

Carrers afectats per les obres

El sector de la Bòbila-la Serreta de la Floresta encara els darrers treballs d'arranjament que han de completar la urbanització del barri, iniciada ara fa tres anys. Es tracta de la instal·lació de l'enllumenat públic, el soterrament de les xarxes de serveis i la pavimentació dels cinc carrers pendents. L'actuació, que ja ha iniciat l'empresa CiC 3 amb un pressupost de 320.000 euros, finalitzarà en els propers quatre mesos.

La urbanització comportarà el tall de trànsit a la cruïlla entre el carrer Albercoc i passeig del Préssec a partir del proper dilluns i fins a finals de febrer. Tot i així, es mantindrà el pas per a vianants i per als vehicles dels veïns dels dos carrers tallats. Les obres posaran en marxa l'enllumenat públic de la zona, el soterrament de la xarxa de serveis i la pavimentació de les voravies i calçades pendents de millora. Els treballs suposen el final de l'arranjament dels carrers Canal de la Mànega, Albercoc, Menta, Orenga, Font de Saladrigues i el passeig del Préssec.

Amb l'inici d'aquestes actuacions, la urbanització del sector florestà de la Bòbila-la Serreta es completa després de gairebé tres anys d'obres interrompudes. A finals de 2007, l'Ajuntament va fer una segona licitació dels treballs a causa de l'incompliment contractual de les empreses adjudicatàries del moment. A partir del maig del 2008, el consistori va encetar la primera fase de l'arranjament en un total de 16 carrers de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.