El PSC acusa l'equip de govern de desinformar en el projecte de les pistes d'atletisme


Temes relacionats

L'equip de govern nega un encariment del 20% de les pistes d'atletisme (14/set/11)

El PSC demana explicacions sobre l'encariment del projecte de la pista de la Guinardera (13/set/11)


  • Comparteix:

El PSC ha fet aquestes declaracions al mateix complex esportiu

El PSC ha fet aquestes declaracions al mateix complex esportiu

El PSC denuncia que l'equip de govern ha estat publicitant la gespa de la pista d'atletisme durant gairebé un any quan aquesta mai ha estat inclosa en el projecte de la zona esportiva de la Guinardera. El primer secretari del partit, Ferran Villaseñor, acusa l'equip de govern de desinformar les entitats i la ciutadania amb les explicacions fetes sobre aquest projecte.

Ferran Villaseñor ha afirmat que si l'equip de govern admetés que no té prou diners per posar la gespa a la pista d'atletisme seria un bon exercici de transparència. El socialista ha afirmat que l'equip de govern no pot 'vendre una cosa que no és'.

Ferran Villaseñor

Es publicita una cosa que la realitat demostra que no hi era i que no és al projecte. Volem que ens expliquin què ha passat.


El PSC ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa aquest dijous que s'ha fet a la mateixa zona esportiva de la Guinardera.

La setmana passada, el PSC ja va demanar explicacions a l'equip de govern respecte un suposat encariment d'un 20% dels treballs de construcció de la pista d'atletisme de la zona esportiva de la Guinardera. L'equip de govern només ha reconegut un increment del pressupost de partida d'un 3%, una quantitat habitual en aquest tipus d'obres, segons el consistori, que no modifica el projecte inicial.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Els projecte diu:El contingut específic del projecte contempla: "Per una banda, estan les obres de construcció de la pista d’atletisme, de 400 metres de corda i vuit carrils, les zones de salts i llançament de pes i els perímetres de protecció de la pista, amb moviments de terres, estructures de contenció, drenatges i paviments, preveient un espai central per a un futur camp de gespa artificial per a rugby. Per altra banda, estan les obres i instal·lacions d’enllumenat nocturn de la pista i l’adaptació d’algunes de les instal·lacions de l’edifici de serveis existent." A continuació us trameto el vincle del projecte publicat: http://t.co/hMTQeYXi

Ferran Villaseñor. Enviat el 23/set/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.