Divendres es fan públics els adjudicataris dels 86 pisos de propietat de Promusa d'entre 786 sol·licituds


  • Comparteix:

Promusa farà pública aquest divendres la llista d'adjudicataris dels habitatges de venda corresponents al 2003. En total, seran 86 persones les que podran accedir a un dels pisos públics d'entre les 786 sol·licituds que s'han presentat. Les llistes es podran consulatr a les oficines de Promusa, trucant al telefòn 010 o a través de web 'promusa.es'.

L'empresa de promoció municipal d'habitatges, Promusa, farà pública aquesta divendres la llista d'adjudicataris dels pïsos de venda que es construiran al centre de Mira-sol, al carrer Estapé i al passeig Francesc Macià.

En total, són 86 pisos d'entre 2 i 4 habitacions, amb pàrquing i traster, i amb un preu que oscil·larà entre els 125.000 i els 160.000 euros, el que suposa entre un 40 i un 66 per cent més barats que el preu de mercat.

Davant l'allau de sol·licituds que ha rebut aquesta promoció, concretament 786, l'alcalde ha volgut recordar el compromís de l'ajuntament de fer prop d'un miler d'habitatges públics durant aquest mandat, perquè les persones que aquest cop no podran accedir a un d'aquests pisos, tinguin més oportunitats de comprar un pis a un preu més assequible.

Lluís Recoder

Promusa i l'Ajuntament tenim un programa molt ambiciós d'habitatge públic per aquest mandat.


Da'ltra banda, Recoder també ha recordat que en aquesta promoció s'han modificat els vàrems d'adjudicació, donant més punts a la gent que porta més anys a la nostra ciutat.

Lluís Recoder

S'ha ampliat l'exigència de padró i es valora el doble l'empadronament per premiar la gent que porta més anys a la ciutat.


La llista d'adjudicataris d'aquesta promoció es farà pública divendres i es podrà consultar a les mateixes oficines de Promusa, a la web promusa.es o trucant al telèfon d'informació municipal 010.
A partir del mateix divendres i fins el dia 18, s'obrirà un període per presentar reclamacions, que s'hauran d'adreçar per escrit a les oficines de Promusa.
Pel que fa als pisos, aquests estaran construïts l'any 2005.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.