Les escoles de música reivindiquen el valor de la seva tasca a la ciutat


  • Comparteix:

Les escoles de música locals han reivindicat el valor de la seva tasca aquest dissabte a Sant Cugat amb el Dia Internacional de la Música. Concerts d'orquestres, bandes, corals i altres formacions en cinc escenaris de la ciutat han servit per mostrar la feina feta durant el curs per part dels centres.

Música de tots els estils i interpretada per les formacions més diverses ha omplert durant tot el dia els carrers de Sant Cugat. Es tracta de la 2a edició d'un esdeveniment que ha reivindicat la tasca de les escoles de música locals i la importància de l'educació musical, tal com han explicat el director del centre Aula de So, Martí Marín, i la directora de l'escola Fusió, Gemma Navarra.

Mestres

Esperem que aquest dia serveixi per posar en rellevància el valor de les escoles de música. / El tracte personal encareix tant aquest ensenyament que es fa inviable de suportar.

El Dia Internacional de la Música també ha mostrat als santcugatencs la feina que els alumnes han fet durant el curs. Músics de totes les edats han interpretat temes tradicionals, de jazz, bandes sonores i peces de cambra, entre d'altres, per transmetre als espectadors la seva passió per la música.

Músics

Fem una petita mostra de tot el que hem treballat durant l'any. / És un àmbit molt important de la cultura, que sovint es queda en la vessant més personal.

Els concerts del Dia Internacional de la Música, organitzats per la Taula d'arts escèniques i musicals de Sant Cugat, han tingut lloc a la plaça d'Octavià, la plaça de Barcelona, el Celler Modernista, el Claustre del Monestir i el carrer de Santiago Rusiñol.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.