El femení del Junior cau contra un Atlètic Terrassa que s'apropa a la classificació

El femení del Junior cau (1-2) contra l'Atlètic Terrassa a la 11a jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. El matx ha tingut una part per a cada equip i al final s'ha decidit amb un gol de les egarenques a la contra, que li ha donat la victòria però manté els dos equips a la zona baixa de la taula.

En els dos primers quarts el conjunt egarenc ha tingut el control del partit i les úniques ocasions de gol han estat de l'Atlètic Terrassa, que s'ha avançat amb un gol de Lara Sanjosé. Les locals, per la seva banda, no han pogut sortir de la pressió que ha exercit l'Atlètic en aquesta primera part del partit.

En el tercer quart però, les coses han canviat i ha estat el Junior el que ha passat a dominar el partit, estirant les linies i aconseguint l'empat mitjançant Berta Queralt. Andrea Puig i Cristina Guinea s'han tirat l'equip a l'esquena i han arribat les millors ocasions de les santcugatenques, que no han sabut materialitzar. Per contra Clara Escorihuela si que ha sabut marcar una de les poques que ha tingut l'Atlètic Terrassa en el segon temps, fent un gol a la contra que ha servit per donar la victòria al seu equip, la primera de la temporada.

El tècnic del Junior, Juanma Mas, creu que no es poden fer tantes concesions en un partit.

Juanma Mas

En aquesta competició hi ha molt igualtat i si no saps materialitzar les ocasions en una sola et poden matar el partit.

Ara s'atura la competició per les vacances de Nadal i la disputa de la competició d'hoquei sala. Les santcugatenques són setenes amb vuit punts.