El femení del Solideo Patí Hoquei cau golejat davant el líder, el Palau

El femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha caigut derrotat (1-6) davant el líder, el Palau, a la jornada 22 de l'Ok Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han iniciat el matx amb mal peu encaixant dos gols en els primers cinc minuts que han condicionat la resta del partit. Les vermell-i-negre han marxat al descans (1-4) que ha deixat pràcticament sentenciat el matx per a les visitants. El Palau opta a assolit el triplet amb la Copa de la Reina i la classificació per a la final a 4 de la Champions i de la Lliga. Les de Borja Ferrer estan a punt de segellar la salvació a la màxima categoria estatal i la propera jornada, l'1 de maig, visiten la pista del Manlleu, cinquè classificat.

El Palau ha vingut a Sant Cugat amb mentalitat altament competitiva i a seguir liderant la competició. Un equip, farcit d'internacionals, que no s'ha deixat sorprendre mínimament, tot i que les santcugatenques han gaudit d'una primera ocasió amb una pilota al pal. Les visitants han despertat i Mariona Colomer i Laura Puigdueta han fet esvair fantasmes i en cinc minuts han posat el 0 a 2 al marcador.

El pas del temps ha servit per veure un Palau dinàmic i elèctric i un competitiu Sant Cugat. Tot i així, Aina Florenza ha marcat el 0 a 3 evidenciant la distància en el marcador. Les vermell-i-negres han donat la cara i Natàlia Crespo ha fet l'1 a 3. L'alegria ha durat ben poc i Mariona Colomer, bigolejadora, ha certificat l'1 a 4 amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa, l'actuació de la portera vermell-i-negra ha estat clau amb grans aturades sota pals. Els darrers minuts han servit perquè les visitants marquin dos gols més a través de Laia Juan i Berta Busquets. El tècnic del Solideo. Borja Ferrer, lloa la feina feta per les seves jugadores, tot i el resultat final.