El Junior s'assegura la cinquena plaça golejant el Taburiente

El Junior guanya (5-0) amb comoditat el Taburiente canari a la 17a jornada de la Divisió d'Honor masculina d'hoquei herba. Els de Jorge Dabanch han gaudit d'un partit plàcid, s'han avançat a la primera part i han controlat amb mà de ferro tot el matx.

El Junior ha viscut el partit més còmode en moltes jornades davant el Taburiente. Els blau-i-negres, concentrats i precisos, no han donat cap opció a un Taburiente que necessitava sumar al menys un punt per certificar la seva salvació matemàtica.

Al primer quart, el marcador no s'ha mogut, tot i que el Junior duia el pes del joc, però ha estat al segon període quan s'ha posat per davant. Primer, Nil Marí ha culminat una jugada col·lectiva per trencar la resistència del defensiu Taburiente i, dos minuts després, Gerard Garcia col·locava amb precisió quirúrgica un penal corner a la dreta del porter visitant. Amb el 2 a 0, els de Jorge Dabanch han marxat al descans.

A la represa, Joan Pujol ha marcat el tercer gol rematant des de molt a prop una jugada embolicada dins l'àrea. Amb el partit decidit, encara quedaven temps per dos gols més. Un d'Edu Garriga en l'enèssim penal corner del què han disposat els blau-i-negres i Nil Marí ha arrodonit la golejada ja a l'últim quart. Amb un resultat tan contundent, els de Jorge Dabanch han aprofitat per gaudir en el comiat del Lluís Serrahima aquesta temporada.

L'entrenador de Junior, Jorge Dabanch, assenyala el fet de posar-se per davant com la clau de la victòria.

Jorge Dabanch

El més important era que no se'ns avancessin, perquè es tanquen bé. Ho hem fet i hem controlat el partit.

La setmana vinent el Junior tancarà la lliga al camp del Complutense.