El femení del PHC Sant Cugat no aixeca cap i perd de manera contundent davant el Palau de Plegamans

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau a casa (1-7) contra l'Hoquei Club Palau de Plegamans i ja encadena quatre derrotes consecutives. Les vermell-i-negres no han tingut pràcticament cap opció davant un dels conjunts més potents de la categoria i, després de nou jornades, són terceres per la cua a la classificació de l'OK Lliga femenina, en zona de descens. L'equip dirigit per Jaume Oms no guanya des de fa un mes, quan es va desfer de l'Sferic Terrassa al pav 2 de la Rambla del Celler.

El partit ha començat amb un joc d'anada i tornada en què tant les locals com les visitants han tingut oportunitats per obrir el marcador. Però quan només havien transcorregut tres minuts, el Palau de Plegamans s'ha avançat amb un gol de Paula Ferron i a partir d'aquest moment ha començat a mostrar la seva superioritat en el joc. El domini de les groc-i-negres s'ha traduït en el 0-2, obra de Berta Busquets a l'equador de la primera meitat. El Patí Hoquei Club Sant Cugat es limitava a intentar algun contraatac i, d'aquesta manera ha arribat el gol de les locals just abans del descans, en una contra culminada per Maria Monllao.

L'un a dos i el pas per vestidors ha tingut un efecte positiu en les jugadores del Sant Cugat, que a l'inici de la segona part han començat a fer circular la bola amb paciència i a defensar amb més intensitat. Durant cinc minuts les santcugatenques han dominat el ritme de joc, però quan millor estaven jugant, ha arribat l'estocada del Palau. En poc més de cinc minuts han caigut fins a cinc gols per a les visitants, que han sentenciat el matx amb tres dianes de Daniela Membreño, i el doblet particular de Berta Busquets i Paula Ferron. Després d'aquesta sagnia golejadora, el partit ha quedat vist per a sentència i els 10 minuts que faltaven per al final només han servit perquè Daniela Membreño completés de penal el seu pòquer de gols i tanqués el marcador amb el definitiu 1-7.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Jaume Oms, s'ha mostrat molt crític amb la mentalitat de les seves jugadores.

Jaume Oms

No podem cometre aquests errors, i menys contra un Palau que saps que te la clavaran. Si volem estar a l'Ok Lliga, hem de ser molt més intenses en defensa. Si no agafem aquest rol, no seguirem a l'Ok Lliga.

Dissabte que ve, les noies de Jaume Oms afronten un altre compromís complicat a la pista del quart classificat, l'Hostelcur Gijón Hockey Club.